DESPRE NOI

WG Expert ContaPLUS este o companie romanească, formată dintr-o echipă profesionistă și dinamică, care pe baza experienței și cunoștințelor de specialitate permanent actualizate, asigură servicii complete contabile, fiscale și resurse umane. Oferim servicii de contabilitate intr-o maniera profesionista alaturi de un colectiv cu o bogata experienta in domeniu.

Prin activitatea sa, societatea noastra, vă oferă servicii la tarife conforme pieței, accesibile și de o calitate superioară.

Oferta noastră de servicii constă în:

CONTABILITATE ȘI CONSULTANŢĂ FINANCIARĂ
EVIDENŢA ȘI GESTIUNEA PERSONALULUI
EXPERTIZĂ CONTABILĂ, AUDIT FINANCIAR

PROFESIONALISM

Experiența noastră vastă in domeniul contabil și educația continuă în domeniul contabilității și fiscalității ne recomandă a fi un partener de încredere pentru a reprezenta optim activele, datoriile și capitalurile companiei prin evidența corectă și completă a tuturor tipurilor de operațiuni și documente de natură financiar-contabilă care pot să apară în activitățile unei companii.

SERVICII COMPLETE

Biroul nostru oferă servicii contabile complete, evidență și expertiză contabilă, salarizare, consultanță fiscală și înființări firme, la un standard ridicat de calitate și profesionalism și la prețuri personalizate în funcție de necesitățile și volumul de activitate.

PERFORMAM IMPREUNA

Ordinea și disciplina pe care o promovăm în exercitarea profesiei contabile, și cu precădere în organizarea și evidența documentelor de natură contabilă și/sau fiscală oferă un suport vital fiecărei companii pentru a cunoaște la orice moment resursele dar și obligațiile pe care le are. Experienta si dinamismul echipei noastre, acumulate in timp, le punem acum in slujba dumneavoastra pentru o colaborare la cele mai inalte cote de profesionalism.

Servicii complete in domeniul financiar contabil.